Mihai Cecan

Despre Mihai Cecan

Crearea unui web site se asemănă mult cu construirea unui puzzle, după timpul și munca depusă te poți bucura de imaginea finală. Cursul dat oferă toate instrumentele necesare cu ajutorul cărora veți putea creea propriul site, la un nivel cu adevărat profesionist.

Absolvent al Universității Tehnice din Moldova, antreprenor, pasionat de tehnică și inovație a acumulat 10 ani de experiență în industria WEB, a lucrat 3 ani ca specialist IT în cadrul aceleiași universități, urmând ca apoi în 2007 să-și creeze propria companie IT care oferea la acel moment cele mai bune servicii de web Hosting din Moldova.

În prezent Mihai Cecan este fondatorul și directorul companiei de Web Design Evomio cunoscută pe plan național și international, iar printre clienții companiei se numară companii importante din domeniul comercial, industrial și de servicii.

Abilități profesionale: Web Design, SEO, E-Commerce, HTML, Graphic Design, CSS, Web Development, Logo Design, System Administration, DataBase, Project Management.